Modellerne er ikke simple modeller, lavet blot for at kunne se et møbels proportioner, men derimod fremstillet med en sådan nøjagtighed og detaljerigdom, at de på billeder let kan forveksles med rigtige møbler.

 

En del modeller er desværre gået til i årenes løb, men Volther Furniture og familien har fortsat omkring 75 modeller i behold, de fleste i god stand.

Henvendelse vedr. licensaftaler for produktion af møbler, designet af Poul Volther kan rettes til Volther Furniture på denne adresse:

 

Volther Furniture Aps

c/o Jakob Volther

Rødlersvej 32

2990 Nivå

 

CVR: 35866841

 

Telefon: (+45) 4027 8737

Email: info@voltherfurniture.dk

 

CopyRight 2016, 2017  © Volther Furniture Aps.

Billeder og andet indhold på denne hjemmeside må ikke kopieres eller publiceres uden forudgående aftale med Volther Furniture.

Volther Furniture har ophavsrettighederne til møbler,

designet af møbelarkitekt

Poul M. Volther.

 

Poul M. Volther designede op mod 200 forskellige møbler,

hvoraf enkelte produceres i dag.

Volther Furniture

Poul M. Volthers fortid som møbelsnedker fornægter sig ikke. Volther Furniture har en samling af skala modeller, typisk 1:5, som Poul M. Volther selv har fremstillet i sit atelier og værksted for at visualisere sine idéer og studere detaljer i designet, inden det enkelte møbels design er endeligt udviklet.

 

Mange af modellerne er derfor forstudier til de endelige udgaver. For de møbler, der kom i produktion, vil man ofte kunne genfinde detaljer i modellerne, men også afvigelser, hvor Poul M. Volther har lavet designmæssige forbedringer efter at have arbejdet med modellerne, eller hvor modelarbejdet har vist ham et behov for at forenkle løsninger af produktionstekniske årsager.